18 de desembre 2010

En Joan i la Verge de la Candela

Portada del llibre

Aquest divendres a la seu de l'entitat vallenca, Sal Grossa, ve tenir lloc la presentació del comte "En Joan i la Verge de la Candela" escrit i il·lustrat per la seva autora Maria Concepció Minguell i Capdevila.


Moment de la presentació

Aquest conte l'any 1981 obté el segon accèssit a premi extraordinari amb el conte d’ambient vallenc en els Jocs Florals de la ciutat de Valls.

Assistents a l'acte



Ma. Concepció Minguell Capdevila neix a Torregrossa (Lleida) el 8 de desembre de 1957, tot i que des del sis anys ha residit a Valls (Tarragona). És casada i té dos fills. Sempre li agradat escriure i dibuixar, sense dedicar-s’hi professionalment.

L'any 1979 guanya la Flor Natural en el VII Concurs de Poesia Baix Ebre a Tortosa amb el poema “Records, solitud, vellesa”.

L'any 1981 obté el segon accèssit a premi extraordinari amb el conte d’ambient vallenc “En Joan i La Verge de la Candela “ en els Jocs Florals de la ciutat de Valls.
Durant el mateix any, el poema “Com cada tarda, com cada dia, com feia anys” és seleccionat junt amb altres treballs de diversos poetes per formar part del llibre de la II Festa de Primavera organitzada per Òmnium Cultural de l`Alt Camp.

Després de molts anys sense participar en cap concurs literari, l’any 2004 es presenta al XI Concurs Internacional de Poesia Sant Bartomeu d’Alió i guanya el primer premi amb el seu poema “Només un desig”.

Autora: Mª Concepció Minguell i Capdevila
Editat: Edicions La Torratxa
Any: 2010

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada