04 d’octubre 2010

Premi Decàlia de Poesia

La Fundació de les Festes Decennals convoca, extraordinàriament, coincidint amb les Festes, el Premi Decàlia de Poesia, amb una dotació de 3.000 euros a un treball poètic format per una trentena de poemes o un màxim de 500 versos.
Des de darrers de segle XIX, els actes literaris han tingut sempre un pes destacat en les Decennals, ja sigui mitjançant els Jocs Florals ja sigui amb certàmens literaris. Els actes literaris formen una part important de la història de les Decennals i cal destacar que han merescut el reconeixement i la participació de moltes personalitats de les lletres catalanes. Per tant, l’organització ha cregut cabdal que la ciutat i les Decennals continuessin impulsant el prestigi literari amb la convocatòria del Premi Decàlia de Poesia, que tindrà un jurat de gran prestigi format per Àlex Susanna, Olga Xirinachs, Lluïsa Julià, Vinyet Panyella o Gabriel Guasch. El termini d’admissió d’originals finalitzarà el 15 de desembre de 2010.
Les obres que es presentin al premi hauran de ser inèdites i no poden ser presentades simultàniament a altres convocatòries. Els treballs poètics han de ser escrits en català i cada autor podrà concórrer al premi amb una sola obra. Cal presentar cinc còpies de cada obra, mecanografiades a doble espai, en format DIN A4 i adequadament relligats.
Les obres s’hauran de presentar sense signar o, en tot cas, amb un pseudònim. Caldrà adjuntar-hi una plica tancada amb el títol de l’obra a l’exterior i les dades de l’autor a l’interior (nom, cognoms, adreça, telèfon, correu electrònic…). Les obres s’hauran de presentar o trametre a l’Àrea de Cultura de l’Ajuntament de Valls.

Font: El Vallenc 24/09/2010

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada