06 d’abril 2010

Viacrucis Any Jubilar

Coincidint amb el Dimecres Sant, l’Agrupació de la Setmana Santa va celebrar un viacrucis nocturn amb motiu de l’Any Jubilar, amb la presència dels misteris que contenen imatges de la Mare de Déu: Simó Cirineu Ajudant Jesús en el Camí del Calvari, Jesús Troba la Seva Mare Camí del Calvari i el Davallament de la Creu. També era convidada a participar el pas del Sant Crist de Lepant, que no va participar perquè tenia compromesa des de feia un any assistir a la processó del Prendiment a Reus.
El viacrucis nocturn va comptar amb una destacada presència de fidels que feren el recorregut sense vesta. El grup d’armats també eren presents, així com els preveres Josep Bofarull i Magí Mejias.
El recorregut va començar a la plaça del Carme, va continuar pels carrers del Carme, dels Metges, plaça de la Fusta, Costa del Puntarró, plaça de les Garrofes, carrer de la Carnisseria, Major, plaça del Blat i església de Sant Joan. A l’interior del temple es féu la pregària final i es va entonar la salve dedicada a la Mare de Déu dels Dolors.

Noticia publicada a: El Vallenc 06/04/2010

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada