09 de març 2010

57 - El logotip de les Decennals 2011

El logotip de les Decennals adopta la silueta de la corona de la Candela

És l'any del centenari de la coronació canònica de la Mare de Déu de la Candela i també és l'any en què la corona de la Candela que dissenyà al segle XX l'artista Jaume Mercadé agafa forma, llum i vida virtual, com li correspon al segle XXI, per erigir-se en el símbol de les properes Decennals.

El logotip de les festes, presentat ahir en un vespre nevat, fred i humit a Valls, és senzillament el símbol de la corona que llueix la Mare de Déu de la Candela. A partir d’aquesta imatge, l’empresa TGD, a qui se li ha encarregat el disseny, considera que es poden exhibir les bases estratègiques de la festa: la projeccció de la ciutat a través de la llum; la identitat com a sinònim també de l’espectacle; la participació com a motiu de festa; la diversitat entesa com un dels instruments de la cultura i el toc d’orgull com un color personal de les festes, segons explicava al Diari Josep Maria Rovira, director de TGD.
La imatge que tindrà una vida curta, ja que ha estat dissenyada per a la celebració de les festes, també vol projectar «la verticalitat de la ciutat, el seu patrimoni cultural i la tradició. En definitiva, vol exhibir que la ciutat és un referent cultural», deia Rovira.
L’acte de presentació de la imatge es va desenvolupar ahir al pati de Sant Roc. Una cinquantena de vallencs hi van assistir i l’alcalde, Albert Batet, va mostrar-se satisfet pel treball elaborat per l’empresa de disseny gràfic i publicitat i que té arrels a la capital de l’Alt Camp.
Els assistents a la presentació, a més a més, van ser obsequiats amb cinc punts de llibre, que constitueixen el logotip de les festes per una banda i al revers s’hi poden veure els diversos colors del logotip amb la referència a les festes que adopten el nom oficial de: Decennals, Candela 2011.

Font: Diaria de Tarragona, 09/03/2010 Gemma Casalé

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada