09 de març 2010

58 - El logotip de les Decennals 2011

El logotip de les Decennals 2011, una "deconstrucció" de la corona de la Candelera

Neus Rovira - Valls (Alt Camp)
09 de març de 2010
L'agència de publicitat TGD Comunicació ha presentat aquest dilluns la nova imatge gràfica de les festes decennals de Valls, que se celebraran l'any vinent. Segons el director de l'entitat, el logotip representa la verticalitat de Valls, així com la fusió de tradició i modernitat de les festes. A més, l'any 2011 també se celebrarà el centenari de la corona de la Mare de Déu.
imatge grafica logotip festes decennals candela  2011 tgd comunicació josep maria rovira
La nova imatge gràfica de les festes Decennals de la Candela de Valls.
TGD Comunicació

Aquest dilluns s'ha presentat el logotip de les festes Decennals de la Candela de l'any vinent, al Pati de Sant Roc de Valls. Segons ha explicat el director de l'agencia de publicitat TGD Comunicació, Josep Maria Rovira, el logotip parteix de l'element simbòlic de la corona de la Verge de la Candela, que el 2011 farà cent anys que va ser fabricada per Jaume Mercadé, a la qual se li ha fet una "deconstrucció". A més, la imatge recorda la verticalitat de la ciutat de Valls, amb l'església al mig i la resta d'edificis, o la forma d'una flama.
La nova imatge pretén transmetre els principals valors de Valls, com projecció, identitat, participació, diversitat i orgull. Se n'han fet dissenys de diversos colors, dels quals els tons blaus representen la tradició de les Decennals, els tons groc la llum i la festa està representada per la multitud de colors.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada