19 de gener 2010

7 - Música al l'any Jubilar

Un capellà grava un disc dedicat a l'any jubilar de Valls, que començarà aquest diumenge.

Mossèn Joan Àguila, exvicari de Valls, ha posat música a l'any jubilar de Valls, que començarà aquest diumenge (11.30 h) amb la celebració eucarística presidida per l'arquebisbe Jaume Pujol.
El sacerdot ha compost la lletra i la música del disc compacte De la ciutat estel que serà editat en breu. Aquesta no és l'única edició de material relacionat amb l'any jubilar en el centenari de la coronació de la Mare de Déu de la Candela de Valls. La comissió organitzadora també ha preparat una edició renovada del llibre de la novena, a més de material didàctic per a les escoles i les catequesis sobre la història, els textos, el sentit tradicional de les festes decennals de la Candela, amb material en paper i en suport informàtic.
La programació que es diferencia en actes ordinaris i actes programats, preveu actes litúrgics cada dissabte, a l'església de Sant Joan, el dia 2 de cada mes i cada segon dissabte de mes (19 h) a la capella de la Candela. També es farà un cicle de conferències i un seminari que es durà a terme el 17 d'abril conduït pel monjo de Montserrat Lluís Duch, especialista en antropologia religiosa.

RESUM D'ACTES

Dia 24 de gener
11.30 h. Des del Lledó inici de l'any jubilar
Dia 2 de febrer
Festa de la Candela
14 de febrer
Trobada de cristians
4, 11, 14 i 18 de març
Conferències a la residència Santa Teresa
17 d'abril
Seminari a l'IEV sobre la devoció a la Candela

Font: El Punt/ Anna Estallo

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada