03 de febrer 2018

507 ORGUE DE VALLS


Les Festes Decennals de la Mare de déu de la Candela has estat sempre un oportunitat per la ciutat de Valls per girar la vista enrere, agafar impuls i projectar-se cap al futur. Ara que ens trobem a només tres anys de les properes Decennals i, amb la vista posada a aquesta cita, arranquem els motors d'un projecte ambiciós però alhora engrescador i il·lusionat que serà, sens dubte, un llegat per a les generacions futures i una nova fita per a la ciutat.

UN NOU ORGUE PER A LA CIUTAT DE VALLS 

El projecte de recuperació de l'orgue de la ciutat de Valls ha estat impulsat per una comissió ciutadana integrada per entitats, associacions i agents culturals i musicals (corals, escoles de música i l'associació Amics de la Música), juntament amb la parròquia de Sant Joan, la Fundació Ciutat de Valls i els Vallencs Fora Vila, amb el suport de l'ajuntament de Valls i de la Diputació de Tarragona.

 La comissió de l'orgue de Valls vol recuperar aquest important instrument per al patrimoni i la cultura locals, per posar-lo al servei de la ciutat en concerts, actes culturals i litúrgics, així com promoure'n el seu aprenentatge netre els més joves i els estudiosos de l'instrument.

Font: Orgue de Valls

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada