11 de juny 2013

490 - DEUTES FESTES DECENNALS


L'alcalde de Valls, Albert Batet ha reconegut durant la sessió plenària de l'Ajuntament que la Generalitat de Catalunya encara té pendent de pagar una subvenció de 200.000 euros corresponents a les Festes Decennals de l'any 2011. Va assegurar que “confiem en cobrar-la algun dia, si abans no petat tot” i va afegir que l'equip de govern “és molt exigent” amb el govern autonòmic, del mateix color que el municipal, CiU.
La sessió plenària va aprovar pels vots a favor de CiU i PP la proposta de conveni amb la Fundació Festes Decennals de la Mare de Déu de la Candela per a la concessió d'una subvenció plurianual per al finançament de les festes de l'any 2021. PSC i ERC es vna abstenir i la CUP va notar en contra.
Recordem que en els pressupostos municipals del 2013 hi ha una inversió de 200.000 euros per a les properes decennals, que de moment, com diu la socialista Rosa Maria Ibarra, servirà “per tapar el forat” que ha deixat la Generalitat.
En la sessió plenària, Batet va assegurar que en els propers dies convocarà una reunió amb la Fundació Festes Decennals de la Mare de Déu de la Candela, que es va reunir per darrera vegada el 28 de desembre del 2011. Aquesta circunstància fou aprofitada pels grups de l'oposició per afirmar que aquesta fundació és “fantasma”, que “incompleix els estatuts i les normes de funcionament”, de “menys preu als patrons” i de “preocupació pel compliment legal de la Fundació”.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada