01 de setembre 2012

472- Deu+1


Portada del llibre
Les Decennals marquen l'esdevenir de la ciutat de Valls. Cada deu anys, en els anys acabats en 1, els vallencs es bolquen en la celebració de les festes en honor a la Mare de Déu de la Candela, se'n senten part important i hi participen de manera activa.
Edicions Cossetània ha volgut aprofitar aquesta ocasió i, en commemoració de les primeres Festes Decennals del segle XXI i coincidint amb la celebració del cinquè aniversari de l'editorial, ha aplegat una sèrie d'onze (deu+1) relats de diverses temàtiques i estils. Tots estan escrits per narradors de la ciutat (uns amb més bagatge literari, d'altres gairebé novells per que fa a la publicació d'obres) i, d'alguna manera o altra, versen a l'entorn de les Festes Decennals.
Es tracta, doncs d'una mostra de l'estat de la narrativa actual amb denominació d'origen vallenca i, alhora, d'una contribució literària a la celebració de les Festes Decennals de la Mare de Déu de la Candela de l'any 2001.

Font: Contraportada del llibre.

Edita: Cossetània Edicions
Autors: Margarida Aritzeta, Jordi de Bofarull, Eva Busquets, Francesc Domènech, Lluís Figuerola, Joan Guasch, Anna Montserrat, Agustí Pena, Roger Roig, Magí Sunyer i  Núria Ventura.
Disseny: Imatge.9 SL.
Fotrografia de la portada: Pere Queralt
Impressió: Gràfiques Moncunill, SL.
Pàgines: 127
Mides: 20,5x13,5 cm.
Any: 2000

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada