03 de febrer 2012

El llibre de les Decennals 2011

Portada del llibre

Ja tenim a les mans el llibre de les Decennals “LES DECENNALS DE VALLS LA DEVOCIÓ VERS LA CANDEA: RELICIÓ, CASTELLS I CULTURA", un treball realitzat amb complicitat entre el fotògraf Pere Toda i la Gemma Casalé, amb un pròleg de Pepa Plana, tres vallencs que han fet un recull gràfic i històric de la festa mes entranyables de la nostra ciutat, les Decennals de la Mare de Déu de la Candeal, com diu a L’Entradeta del llibre:

... el més important no es pot explicar amb una única veu, ja que tots, cadascun de nosaltres com a vallencs, disposem d’una visió distinta de les festes. Es tracta dels records que hem anat retenint al llarg de la vida a través de cadascuna de les Decennals que hem gaudit en pròpia pell...

L’obra esta dividida en dues parts 200 pagines de fotografies del Pere, i 286 pagines amb textos realitzats per la Gemma.

L’obra doncs és un repàs a tots els esdeveniments que han donat de si la celebració d’aquestes passades Decennals 2011.

Edita: Arola Editors
Fotografies: Pere Toda
Textos: Gemma Casalé
Pròleg: Pepa Plana
Impressió: Gràfiques Arrels
Primer Edició: 2011
ISBN 978-84-15248-61-3

Amb la col·laboració de l’Ajuntament de Valls
Fundació Festes Decennals de la Mare de Déu de la Candela de Valls

Agraïm també la deferència amb relació a l’apartat del llibre dedicat a “Les Festes a la xarxa” per el que fa referència a aquest bloc dedicat exclusivament a les Festes Decennals, moltes gràcies Gemma i Pere.





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada