16 de gener 2011

La Cervesa de les Festes Decennals 2011

Tap corona de la cervesa de les Festes Decennals.

La cervesera La Gardènia (Alcover Alt Camp) sota la seva marca  Rosita ha tret una cervesa especial numerada i amb etiqueta personalitzada per les Festes Decennals de la Mare de Déu de la Candela 2011.
Etiqueta especial Candela 2011


COM ÉS LA ROSITA?

Rosita és una cervesa rossa de color mel, de carbònic fi i elegant, amb certa densitat en copa, escuma blanca amb tons marfil, cremosa i constant, amb bona persistència. A causa de la presència de llevats de la segona fermentació, és tèrbola.
Olfactivament es mostra molt afruitada, amb molta persistència del gra infusionat, notes a plàtan i poma vermella, records a melasses i torrats molt subtils, molt complexa.
En boca és dolça i llaminera al principi, per a passar a notar tot el seu volum aromàtic i gustatiu amb un pas dens i gras. Les notes a gra torrat, records a mel i fruita madura, prenen ara el seu màxim esplendor.La seva bona acidesa fa que el pas per boca no resulti pesat i poguem gaudir de tota la seva complexitat.
El postgust és elegant, amb una fina amargor, balsàmica, molt subtil, cosa que deixa una boca neta i molt fresca, sense sensació de pesadesa.
Recomanem degustarla freda, no gelada, la baixa temperatura l restaran potencial aromàtic i gustatiu. Temperatura òptima de servei: 6º / 8 º C.

Font: web Rosita

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada