22 de maig 2010

Control despeses Candela

L’Ajuntament de Valls va acollir dilluns a la tarda la reunió dels representants de la taula de coordinació de les Festes Decennals de la Mare de Déu de la Candela i la dels membres del patronat de la Fundació que gestiona les decennals del 2011. Respecte a aquesta última, segons que informà l’alcalde de la ciutat, Albert Batet, es va centrar en el pressupost corresponent a l’exercici 2010 de la Fundació, aprovant-se unes despeses prèvies a l’organització de les festes de 337.000 euros. En la partida d’ingressos només hi ha els 900.000 euros provinents de l’aportació municipal.
Un altre dels aspectes tractats a la reunió del patronat de la Fundació, segons que informa l’alcalde han estat acordar les normes de contractació que “són les pròpies del sector públic”.
I un tercer terme, establir les normes de meritació de la despesa. Segons Batet, que en les festes decennals del 2011 hi haurà “el major control de la despesa per evitar les desviacions que es van produir en les passades del 2001, on algunes comissions van veure incrementar les partides per damunt del pressupost”. També ha significat que en aquesta edició de les festes decennals “els comptes seran auditats poc després de les celebracions”. Assegura que totes les despeses s’acordaran després del vistiplau del coordinador de les festes, Jordi Bertran, i del propi batlle.
Durant la reunió també es va donar compte dels treballs que estan realitzant les diferents comissions. El proper dia 25 e maig, a les sis de la tarda, a la sala d’actes de l’IEV, es farà la presentació de materials didàctics per a les festes decennals destinats a les escoles de la ciutat.

Voluntaris

D’altra banda, en breu s’iniciarà una campanya per recaptar voluntaris de cara a les festes decennals del 2011. L’alcalde ha anunciat que durant la festa major de Sant Joan i per la Firagost, hi haurà muntades unes parades perquè les persones interessades puguin inscriure’s com a voluntari, a partir dels setze any. Segons Batet s’iniciarà la campanya perquè hi ha hagut vallencs que s’han adreçat a la Regidoria de Cultura i Joventut per apuntar-se i explica que els voluntaris “seran mimats” amb compensacions. Fa deu anys eren al voltant de 150 els voluntaris.

Noticia publicada a: El Vallenc 21/05/2010

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada