15 d’abril 2010

Logotip 1991

El logotip de les festes decennals de 1991 va se obra del dissenyador: Josep Maria Trias.
El logotip concentra la seva força en el símbol que representa el número, l'any 91. En el logotip, el número "1" de la xifra ha transformat la seva aparença numèrica i apareix com l'element distintiu de les festes, és a dir, la candela. La candela representada en el símbol té, a més, una flama, un element dinàmic que, a més de significar foc, significa festa, esclat. La repetició de la taca en petites taques al voltant de la "flama" representa l'esperit plural, variant i quantitatiu de la festa, el dinamisme i també tot allò que és popular: espurnes d'alegria, el correfoc, etc. Pel que fa al número "9" de la xifra, apareix escantonat per l'esquerra per donar un aire original al logotip, per donar a entendre que el "91" forma part de la xifra real de "1991" i, finalment, per concentrar més l'atenció en l'1, en la candela.
El color que destaca del logotip és el vermell, un color fort, el color del foc, dels castells, és, en definitiva, el color autòcton de Valls. El vermell es troba formant un contrast amb el negre, representat pel número "91" i el blanc del fons.
La simplicitat del logotip i la claredat i modernitat de l'estil tipogràfic que l'acompanya volen reflectir unes festes molt d'acord amb el seu temps.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada